Egen designafdeling

EGEN GRAFISK AFDELING – professionel håndtering af vores samarbejde på grafiske projekter!

Vi vil gerne være endnu bedre til at løse vores kunders og nære samarbejdspartneres behov for en smidig håndtering af grafiske opgaver med høj kvalitet som gennemgående tema! Vi har egen in-house marketing- og kommunikationsafdeling. Afdelingen tager sig af designopgaver, input til kreative løsninger og grafisk produktion.

Der er tung faglig ballast i afdelingen. Årelang erfaring i udvikling og innovativ formgivning af funktionelle salgsfremmende emballager. Kreativt har afdelingen designet emballager for mange af de mest kendte mærkevarer i dansk dagligvarehandel. Udviklingsafdelingen arbejder tæt sammen med konsulenterne for at skabe de mest sælgende og rationelle løsninger for vores kunder. Samarbejdet ser på hele emballageopgaven, hvor alt fra folietyper og -forbrug over logistik og håndtering til butiksfacing og værdi for slutbruger tages med i processen.

VORES RESSOURCER ER JERES RESSOURCER

Med en grafisk og kommunikations ressource internt i BetaPack, har vi et ønske om at styrke samarbejdet med jer, på de dele af produktionen der omhandler bl.a. emballering, filhåndtering og det grafiske udtryk. Vi ønsker ligeledes at styrke vores egen profil og samarbejdet med jer gennem en øget marketingindsats.